Magnus Carlsson

Efter tiden i Barbados och Alcazar har Magnus fortsatt framgångsrikt som soloartist. Magnus har varit med i melodifestivalen 8 gånger och gick i år direkt till final med Möt mig i gamla stan. ”Möt mig i Gamla Stan” har sedan dess rönt stora listframgångar och via en teckenspråkstolkad version av låten har den nått en mångmiljonpublik via viral spridning på Internet och uppmärksammats av några av världens största TV-kanaler i såväl Europa som i U.S.A och Asien. Melodifestivalhiten följdes direkt upp av albumet ”Gamla Stan” som redan innan release sålde slut och fick tryckas i ny upplaga. Sommaren 2015 medverkar Magnus för tredje gången i succéturnén Diggiloo, den enda söndagen han är ledig i Sommar kommer han på ett efterlängtat besök till Gränna.

Länk till reportage i Jönköpings-Posten: http://www.jonkopingsposten.se/artikel/39176/mello-kungen-klar-for-sommarkvall